Suzhou Lingluo die Meifang Co., Ltd bijeenkomen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Suzhou Lingluo Meifang International Trading Co.,Ltd.

Certifications
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Lingluo Meifang International Trading Co.,Ltd.

Suzhou Lingluo Meifang International Trading Co.,Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Lingluo Meifang
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : >23000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

Heeft Internationaal de Handelsco. van Suzhoulingluo Meifang, Ltd Suzhou Lingluo Meifang Bijeenkomend Co., Ltd, & Textielco. van Tongxiang Lingluo Meifang, Ltd, & Beishe-Deklaagfabriek, is zij een grote en middelgrote de productieonderneming van het buitenlandse handelshuis textiel het integreren productie en verkoop.

 

Lingluo Meifang wordt gevestigd in de grootste textielbasis van China, die als de „Geboortestad van Textiel“ wordt bekend - Haining, Zhejiang-Provincie. Gebaseerd op de stijgende marktvraag, worden meer dan 30.000 vierkante meters van Suzhou-productiebasis en 14.000 vierkante meters van Tongxiang-productiebasis tegelijkertijd veroorzaakt, ons de dagelijkse stoffenproductie rond 200,000meters

 

Sinds 1989, is Lingluo Meifang geëngageerd aan de productie van diverse stoffen geweest: allerlei warp-knitted stoffen, Imitatielinnen, middelgrote en hoogwaardige bijeengekomen stoffen, die wijd in decoratie, kleding, schoeisel, hotels, beddegoed, verpakking, meubilair, elektronika, enz. worden gebruikt. Vooral in de bankstof, gordijnstoffen, functionele stoffen, zijn diverse decoratieve stoffen prominenter; het bronzen, de druk, het in reliëf maken, het lamineren de machine, het knipsel en de pakketmachine, lingluo hebben het gehele procesmateriaal.

 

De onafhankelijke productiecapaciteit van het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in dezelfde industrie, met binnenlands geavanceerd professioneel productiemateriaal. Sinds 1994, is Lingluo Meifang geschat als prima kredietonderneming, aa-Vlakke kredietonderneming, en uitstekende onderneming van Wujiang-het Comité van de Stadsvakbond. De onafhankelijke afdeling van de nieuwe productenontwikkeling, kwaliteitscontroleafdeling, van het stof-geweven garen, het verven, wordt kwaliteit strikt gecontroleerd.

 

De één duimzijde een gevoel, Lingluo vergeet nooit zijn originele bedoeling, houden wij in mening altijd zijn collectieve opdracht: dien globale huis textielstoffen, creërend een harmonische, eerlijke en duurzame collectieve cultuur.

 

De stof van Lingluo is wijd populair in Duitsland, Polen, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Korea, Turkije, Saudi-Arabië, Iran, Italië, Griekenland, Egypte en andere markten geweest. Ons Bedrijf heeft een goede momenturn van de groei en Veelbelovende toekomst.

 

30 jaar wederwaardigheden, 30 jaar die van glorierijk wordt gegoten.

 

Lingluo Meifang verheugt zich op uw het toetreden!

Contactgegevens
Suzhou Lingluo Meifang International Trading Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Shirley Shen

Tel.: +8615990186994

Fax: 86-135-2432-8408

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)